Johannas blogg

28 feb 2016

Teneriffa 2016

Vi är ju nyligen hemkomna från Teneriffa och nu när resan ligger färskt i minnet tänkte jag ger er lite tips på vad man kan göra på Teneriffa. Vi gjorde egentligen inte så mycket på resan för åkte först och främst iväg för att sola och bada, men även för att shoppa och det kunde vi absolut göra. Vi är mycket nöjda med resan och har fått vila upp oss ordentligt.

För den som vill testa Teneriffas shopping är det nästan ett måste att åka till Teneriffas huvudstad, Santa Cruz. Man kan exempelvis besöka det stora varuhuset El Corte Ingles. Men jag skulle rekommendera er att besöka Centro Comercial Merediano, där hittar man exempelvis Zara och andra affärer. Den här bilden tog vi från en utsiktsplats påväg till Santa Cruz. Miljön är så himla fin. Tänk om man kunde bo i ett land med det klimatet.

Nästan varje dag var vi på samma strand. Den heter Playa del Duque och var verkligen huuur fin som helst. Vi kan verkligen förstå varför man ibland brukar kalla den för Teneriffas finaste strand! Dit måste ni bara åka.

Tillbaka